Uutiskirjeen tilaus

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uusista tuotteista
sekä muista ajankohtaisista asioista.

Uutiset ja rekrytointi

Power Mission 1/2021 – JHB kehitti halkaistavan rullalaakerin uudelleen

jhb banneri powermission 6 2021

Halkaistava laakeri keksittiin 1900-luvun alussa, siis yli sata vuotta sitten!
Miksi tästä vanhasta keksinnöstä kerrotaan uutiskirjeessämme? Kannattaa lukea pidemmälle.

jhb halkaistava laakeriHalkaistavat rullalaakerit ovat tunnettuja teollisuudessa, koska niiden avulla voidaan parantaa tehokkuutta vähentämällä seisokkeja. Aikaa säästyy loppukäyttäjien kunnossapidossa, kun suuria ja hankalia rakenteita ei tarvitse purkaa laakerien huollon, tarkistuksen tai vaihdon yhteydessä. Myös koneenrakentaja hyötyy halkaistavien laakereiden helposta asennettavuudesta monissa kohteissa.

Nämä ominaisuudet ovat olleet todellisuutta jo niissä sata vuotta vanhoissa laakereissa. Halkaistavien laakereiden rakenne onkin säilynyt pitkälti muuttumattomana…tähän asti.

John Handley Bearings / JHB on yritys, joka on perustettu ensisijaisesti jaetun rullalaakerin kehittämistä ja valmistamista varten. JHB on yhdessä Bowman Groupin kanssa kehittänyt halkaistavan rullalaakerin, jolla on huomattavasti suurempi kuormituskapasiteetti innovatiivisella uudella rakenteella, joka sisältää erilliset säteittäiset ja aksiaaliset laakerielementit.

Nyt, ainoana maailmassa, halkaistava laakeri soveltuu myös kohteisiin, joissa laakerin on kestettävä myös suurta aksiaalista kuormaa. Markkinoiden muihin tuotteisiin verrattuna aksiaalikuorman kesto on 1000% parempi. Myös radiaalikuorman kesto on parantunut 70%, joten voidaan hyvin sanoa, että kyseessä on kokonaan uusi 2000-luvun laakeri ja merkittävä innovaatio.

Lue lisää  >

 

LinkedIn   YouTube

© Kraftmek Oy 2021. All rights reserved. Site by Aidia.