Uutiskirjeen tilaus

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uusista tuotteista
sekä muista ajankohtaisista asioista.

Induktiolämmittimet ja erikoistyökalut, BEGA

bega-logo
 

Bega Special Tools on hollantilainen yritys, joka valmistaa erikoistyökaluja laakereiden ja vaihteistokomponenttien kokoonpanoa ja purkamista varten. Tuotekehityksen tavoitteena on turvallisuus sekä kustannustehokkuus patentoituja ratkaisuja hyödyntäen. Bega-erikoistyökalut soveltuvat niin ensiasennukseen kuin huoltoonkin, ja laaja valikoima sekä varaosien saatavuus takaavat ratkaisun kaikkiin tarpeisiin.

Began valmistammat tuotteet kulkevat Betex-tuotemerkin alla ja ne luokitellaan neljään pääryhmään: Kokoonpano, Purkaminen, Teollisuushydrauliikka sekä Mittalaitteet.

Laakereiden ja vaihteistokomponenttien kokoonpanoa varten on tarjolla tarkat ja nopeat induktiolämmittimet sekä iskuasennusholkit. Betex-induktiolämmitin mahdollistaa myös kestorasvavoideltujen sekä tiivistettyjen laakereiden vaurioittamattoman käsittelyn. Turbo lämmittimet takaavat standardimalleihin verrattuna nopeamman lämmityssyklin joka kuluttaa vähemmän energiaa ja näin ollen säästää lompakkoasi. induktiolammitin
 

 

Purkaminen

Laakereiden ja vaihteistokomponenttien purkamista varten Bega tarjoaa mekaaniset ja hydrauliset ulosvetäjät sekä tarvikkeet kokoluokassa 4:stä aina 100 tonniin asti. Began erikoisuutena muun muassa innovatiiviset käsin pumpattavat itsekeskittävät ulosvetimet joiden käytön helppous ja kompakti rakenne ovat omaa luokkaansa.

1

 

 

Hydrauliset työkalut

Betexin kattava valikoima sisältää hydraulisylintereitä, käsi-, jalka- ja korkeapainepumppuja, puristimia, mutterin halkaisijoita ja nostimia. Modulaarinen tuotevalikoima aina 2800 bar paineeseen asti mahdollistaa sopivan työkalun kaikkiin kohteisiin. Betex-teollisuushydrauliikka on myös yhteensopiva muiden alan johtavien valmistajien vastaavien laitteiden/liittimien kanssa.

2

Mittalaitteet

Betex mittalaitteilla pystyt ennakoimaan isommat huoltotarpeet toteamalla vian ajoissa. Mittalaitteet käsittävät mekaaniset kuin elektroniset työkalut ja tarvikkeet niin tärinän, lämpötilan kuin äänen mittaukseen.

3

4

 
 
 

Videot

 youtube  BEGA Special Tools youtube kanava

 
LinkedIn   YouTube

© Kraftmek Oy 2021. All rights reserved. Site by Aidia.