Uutiskirjeen tilaus

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uusista tuotteista
sekä muista ajankohtaisista asioista.

voitelulaitteet banneri

Voitelulaitteet ja työkalut

Voitelulaitteet

Perma-tec on valmistanut ja kehittänyt voitelulaiteratkaisuja vuodesta 1964. Yksi- ja monipistevoitelulaitteet soveltuvat lähes kaikkiin teollisuuden tarpeisiin ja sovelluksiin. Pitkä kokemus, lukuisat patentit ja sertifikaatit tekevät Perma-tec:sta johtavan voitelulaitejärjestelmien valmistajan.

Tuottavuus: lyhentää merkittävästi huolto- ja seisokkiaikaa. Rullalaakerivaurioista voidaan ehkäistä jopa
55 % käyttämällä Perma–voitelulaitteita.
Työturvallisuus: voitelulaitetta käyttämällä ei hankaliin voitelukohteisiin tarvitse koneen käydessä ulottua. Patruunoiden vaihtoväli on pitkä ja vaihto nopeaa.
Kustannukset: optimoitu voitelu, ei ylimääräistä ainetta. Voitelulaitetta voidaan käyttää sekä rasva- että öljyvoitelussa.

Työkalut

Voimansiirron ja laakeroinnin ammattilaisena tarjoamme kattavat työkalut, joiden avulla asennus ja huolto sujuvat vaivattomasti. Saat Kratmekilta myös mittauslait- teet erilaisiin mekaanisten säätöjen tekoon sekä tehokkaat laakerinlämmittimet varusteineen.

NTN-SNR: laakerilämmittimet ja tarvikkeet, mittalaitteet ja turvallisuus, hydrauliset mutterit ja tarvikkeet, laakerin irrotustyökalut, iskuholkkisarjat

permalogo

conemount logo

logo ntn snr

oks logo

bega logo

Voitelulaitteet, Perma

Perma-tec on valmistanut voitelulaiteratkaisuja jo 50 vuoden ajan. Yksi- ja monipistevoitelulaitteet soveltuvat lähes kaikkiin teollisuuden tarpeisiin ja sovelluksiin. Pitkä kokemus, lukuisat patentit ja sertifikaatit tekevät Perma-tec:sta johtavan voitelulaitejärjestelmien valmistajan.

Resistiiviset vastuslämmittimet, Conemount

Conemount resistiiviset kartiolämmittimet on oivallinen valinta silloin kun haetaan edullista ja kannettavaa laakerilämmitintä kunnossapito tai ensiasennustarpeisiin. Kartiolämmitin korvaa epätarkan ja vahingollisen liekityksen sekä painavat induktiolämmittimet.

Työkalut, NTN-SNR

Laakerilämmittimet ja tarvikkeet • Mittalaitteet ja turvallisuus • Hydrauliset mutterit ja tarvikkeet • Laakerin irrotustyökalut / ulosvetäjät • Iskuholkkisarja

Erikoisvoiteluaineet, OKS

OKS-voiteluainemallisto edustaa voiteluaineiden kärkeä, mitä tulee kitkan ja kulumisen pienentämiseen sekä korroosionestoon.

Induktiolämmittimet ja erikoistyökalut, BEGA

Bega Special Tools on hollantilainen yritys, joka valmistaa erikoistyökaluja laakereiden ja vaihteistokomponenttien kokoonpanoa ja purkamista varten.

LinkedIn   YouTube

© Kraftmek Oy 2021. All rights reserved. Site by Aidia.