Uutiskirjeen tilaus

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uusista tuotteista
sekä muista ajankohtaisista asioista.

Erikoisketjut, Renold

logo-renold
 

Erikoisratkaisuihin luetaan rullaketjut, joiden joko materiaali, pinnoite, voitelu tai rakenne poikkeavat perinteisestä teräksestä valmistetusta ISO606 tai ANSI B29.100 standardin rullaketjusta. Luotamme erikoisketjuissa Renoldin erittäin kattavaan valikoimaan.

 

Korkean suorituskyvyn ketju

Renold Synergy

Synergy on Bluebox -rullaketjun isoveli, jonka elinikä vastaa kolmen standardirullaketjun vastaavaa. Korkea elinikä saavutetaan useiden työmenetelmien yhdistelmällä. Ketjun valmistuksessa on hyödynnetty useita mekaanisia lisätyövaiheita, joilla on saavutettu entistä tarkempi sovite eri osasten välillä. Näiden ohella Synergyssä hyödynnetään myös kitkaa vähentäviä pinnoitteita sekä pinta- ja lämpökäsittelyitä.

Tuote-esite 
Renold Synergy
 

Huoltovapaa korroosionkestävä ketju

Renold Syno NP

Syno soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa voitelun toteutus on hankalaa tai sitä ei sallita muista syistä. Erikoispinnoitetut tapit sekä rullat, yhdessä nikkelipintakäsiteltyjen sivulevyjen kanssa takaavat huoltovapauden. Syno soveltuu käytettäväksi -20°C-150°C ja se täyttää myös FDA ja USDA H1 elintarvikkeiden käsittelyä koskevan lainsäädännön.

 Tuote-esite
Renold Syno NP
 

Korroosionkestävät ketjut

Renold Hydro-Service

Renoldin erikoispinnoitettu ketju yhdistää monen eri tyyppisen ketjun hyvät puolet yhteen tuotteeseen. Nämä ovat niklatun ketjun korroosionkesto, ruostumattoman ketjun soveltuvuus elintarviketeollisuuteen sekä A&S ketjun kestävä rakenne. Hydro-Servicen erikoispinnoite, toisin kuin sähkökemiallisesti käsitellyt ketjut, ei heikennä teräsketjun rakennetta. Pinnoitteen sisältämä sinkki estää ruostumisen ja takaa mekaanisen kulutuskestävyyden. Muut sidos- ja lisäaineet auttavat pienentämään kitkaa ja ketjua voidaankin kosteissa olosuhteissa käyttää ilman erillistä voitelua.

 Tuote-esite
Renold Hydro Service
 

Renold ruostumattomasta teräksestä valmistettu ketju

Korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu ketju on oikea valinta kohteisiin, joissa ketju on kosketuksissa tai alttiina happamien, emäksisten, ruoan, veden tai -40°C-400°C lämpötilojen vaikutukselle. Renoldin ruostumaton ketju täyttää materiaalinsa osalta tiukat elintarviketeollisuuden FDA- ja voitelun USDA H1-määräykset. Renold ruostumattomasta teraksesta valmistettu ketju
 

Renold sinkitty ketju

Sinkityn ketjun jokainen komponentti on pintakäsitelty ennen sen kasausta. Käytetty sinkki täyttää nykyisen ympäristölainsäädännön vaatimukset ja se korvaa myös kelta- sekä sinipassivoidut ketjut. Ketjun korroosionkestävyys on testattu vaativan DIN50021 standardin mukaisen sääkaappitestin avulla. Tähän nojaten Renold pystyy takaamaan ketjulle 250 käyttötunnin korroosionkestävyyden.

Renold sinkitty ketju2

 

Renold niklattu ketju

Niklattu ketju on saatavilla kokoluokissa 06B1-32B1 sekä vastaavasti ANSI standardin mukaisena. Ketjun korroosionkestävyys on testattu vaativan DIN50021 standardin mukaisen sääkaappitestin avulla. Tähän nojaten Renold pystyy takaamaan ketjulle 400 käyttötunnin korroosionkestävyyden. Renold niklattu ketju
 

Kulutuksen kestävä ketju

Renold Sovereign

Sovereign ketjun kaikki osaset ovat läpikarkaistut ja se soveltuu hyvin kohteisiin, joissa ketju altistuu kivipölylle tai muille vastaaville partikkeleille. Läpikarkaistu ketju toimii myös niissä sovelluksissa, joissa vaaditaan normaalia suurempaa liikenopeutta. Sovereignin kulumisenkestävyys ja sitä kautta sen elinikä, vastaa kolmen standardirullaketjun elinikää.

 Tuote-esite
Renold Sovereign
 

Korvake- ja kulutuspalaketjut

M1, M2, K1, K2

Renoldin korvakeketjuja voidaan käyttää monella eri tavalla joko voimansiirtoon tai kuljettamiseen. Korvakkeet, joista M1, M2 ja K1, K2 ovat yleisimmin käytetyt, mahdollistavat erilaisten lisäosien kiinnittämisen. Edellä mainittujen lisäksi Renoldilta löytyvät myös vaihtoehdot, kuten kumipalaketjut, sahalaitaiset ketjut, suorilla sivulevyillä olevat ketjut, kuljetinrullaketjut, onttotappiketjut sekä ketjut pidennetyllä tapilla.

Renold Korvake ja kulutuspalaketjut

Näiden yhdistelmät ja kapeat, niin kutsutut Works-normin ketjut sekä pidennetyn jaon ketjut ovat myös saatavissa kauttamme. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja pystymme toimittamaan kaikki ketjut koosta riippumatta myös määrämittaisina.

Renold Korvake ja kulutuspalaketjut2

Onttotappiketjut

  • Suora sivulevyketju
  • Kapeat ja WORKS normin mukaiset ketjut
  • Pidennetyn jaon ketjut
  • Ketjut pidennetyllä tapilla
  • Ketjut metalli-, kumi- tai polyuretaani-kulutuspinnalla

Renold Korvake ja kulutuspalaketjut3

 

Renold-hammasketjut voimansiirtoon

  • sovelluskohtaiset ratkaisut
  • hiljainen ja tasainen käynti
  • pitkä kestoikä
  • kestää hyvin mm. kuumissa olosuhteissa
Renold hammasketjut voimansiirtoon
LinkedIn   YouTube

© Kraftmek Oy 2021. All rights reserved. Site by Aidia.